در این مقاله به چگونگی نصب سرامیک پرسلان میپردازیم. سرامیک پرسلانی زیر مجموعه ای از تایل های سرامیکی است. با این تفاوت که در دمای بالاتری (نزدیک به ۱۴۰۰ درجه سلسیوس) نسبت به تایل های رایج پخته و با فشار زیاد تولید می شوند. پرسلان ها دوام و مقاومت بالایی دارند که باعث میشود پس از گذشت چندین سال از عمر نمای ساختمان همچنان پوششی جذاب و زیبا به نظر بیایند.
بهطور کلی این متریال را میتوان در زمره یکی از مصالح نمای خشک زیبا و با دوام قرار داد. نمای سرامیک خشک پرسلانی برای کاربری های مختلف تجاری، اداری، مسکونی و همچنین بخش های داخلی ساختمان، پایانه ها و ایستگاه های مترو و … می تواند مورد استفاده قرار گیرد.
مزایای نمای سرامیکی
-
استحکام خمشی بالا سرامیک پرسلان (دو تا سه برابر سنگ های گرانیتی)
-
جذب آب پایین تا کمتر از 0.5 درصد و مقاوت در برابر یخبندان (مقاومت دمایی 70+ تا 30-)
-
مقاومت شیمیایی بالا و مقاومت در برابر لک پذیری (مواد شوینده و پاک کننده اسیدها و بازها)
-
مقاومت سایش بالا (عمر طولانی و درخشش زیاد)
-
سختی سطحی بالا (عدم خراش سطحی و حفظ زیبایی)
-
ثبات رنگ در مقابل نور خورشید (که ناشی از عدم تاثیر اشعه بالا بر ساختار آن است که در سنگ های طبغی دیده نمی شود)
-
قابلیت تولید در سایزهای مختلف و وجود طرحها و رنگهای بدیع و بیکران
-
قابلیت نصب بهوسیله نصب خشک و نما و ابنیه بلند مرتبه (به عنوان یک ابزار مهندسی قابلیت ابزارخوری و نصب قطعات را در روی خود دارد)
-
ضد حریق بودن (نسبت به آتش مقاوم است و در برابر حرارت تغییر ساختار نمی دهد)
روش های اجرای سرامیک خشک
در ادامه روش های اجرا و پرسلان را برای شما تشریح میکنیم.
1. اجرای سرامیک خشک پرسلانی
در این شیوه از نصب سرامیک پرسلان ، تایل های خشک پرسلانی توسط قطعات کلیپس استینل لس استیل، بر روی ریل های آلومینیومی زیرسازی شده و در فواصل مشخص شده به هم متصل می گردند. رنگ کلیپس ها با رنگ محصول انتخابی بهوسیله رنگ پلیاستر با روش الکتروستاتیکی یکدست میشود و لاستیکهای ضربهگیر با کیفیت بالا در محل اتصال سرامیک به ریل جهت جلوگیری از لغزش و لرزش قرارداده میشوند.
2. سیستم کیل
اتصالات این سیستم مکانیکی در واقع مخفی و بدون نیاز به چسب هستند که برای پوشش دادن کامل نما به انواع مختلف مصالح کاربرد دارند. این سیستم در صنعت ساختمان سازی و نما، به طور وسیع برای پوشش نما، دیوار های داخلی و خارجی و حتی سطوح بام که در معرض بارندگی میباشد مورد استفاده قرار میگیرد.
در این شیوه نصب توسط اتصالات آلومینیومی ویژه ای به نام کلمپبر بر روی ریل های آلومینیومی افقی مخصوص این سیستم متصل میشوند.
3. سیستم شیاری
در این روش در ابتدا بر قسمت پشت سرامیک ها شیارهایی توسط دستگاه شیارزن مخصوص ایجاد میشود. این شیارهای ویژه در دو جهت معکوس توسط دستگاه شیارزن ایجاد می گردند و سپس کلمپ ها به وسیله برجستگی هایی که دارند با چسب مخصوص داخل این شیارها کاملا محکم و استوار می شوند.
در نهایت در این شیوه نصب سرامیک پرسلان از طریق کلمپ بر روی ریل استقرار یافته و به وسیله پیچی که بر روی کلمپ تعبیه شده است در محل خود رگلاژ میشوند. سیستم شیاری از نظر اقتصادی سیستمی مقرون به صرفه است که در پشت سرامیک ها شیارها به صورت مخفی خورده می شود و سرامیک ها بوسیله رانر افقی به زیرسازی متصل می شوند، اما سرامیک به خاطر شیاری که خورده، ضعیف می شود و نسبت به سیستم کلیپسی ایمنی کمتری دارد.
0 دیدگاه دربارهٔ «نصب سرامیک پرسلان پالرمو در نمای ساختمان»
بازتاب: نصب سرامیک با چسب یا ملات ؛ چطور سرامیک نصب می شود؟ – سرامیک پالرمو